Meteen naar de content

Navigatie

Algemene vragen

Je ontvangt vrijwel direct na je bestelling een mail met de bestanden.
Binnen 5 minuten geen mail ontvangen? Check dan je spam-folder.

Allereerst heb je een computer nodig met internetverbinding. Dit om de aankoop te kunnen doen en het template in je mailbox te kunnen ontvangen. Daarnaast is het wenselijk om een actuele versie van MS Powerpoint te hebben. Hierin kun je de cv templates eenvoudig bewerken aan de hand van de handleiding. Ondanks dat de handleiding voor zich spreekt, is enige basiskennis wel aan te raden.

Mocht je geen MS Powerpoint hebben kan je de templates ook nog bewerken in Google Slides. Dit is een gratis dienst van Google. Zo kun je ten allen tijden uit de voeten. Echter adviseren wij om Powerpoint te gebruiken omdat hier onze cv templates in gemaakt zijn.

Je ontvangt een bestand met daarin het cv template met minimaal twee pagina’s. De eerste pagina is het cv zoals je hem kent en zoals je hem in de afbeelding ziet. Mocht je toch wat meer ruimte nodig hebben, dan kun je de tweede pagina hiervoor gebruiken.

Dit is omdat het in Powerpoint het meest eenvoudig is om de templates aan te passen. Daarnaast is het een programma dat veel mensen al standaard op hun computer hebben staan. Daarnaast is er ook een gratis Google variant van Powerpoint waarin de cv’s te bewerken zijn, namelijk Google Slides. Echter adviseren wij om Powerpoint te gebruiken omdat hier onze cv templates in gemaakt zijn.

Dit kan zeker, wel dien je ook hier een actuele versie van Powerpoint te hebben.

Na je betaling kun je de producten gelijk op de "thank you" pagina downloaden, ook worden de bestanden naar je mailadres gestuurd.

Weet je zeker dat je het juiste mailadres hebt ingevuld? Stuur ons even een berichtje.

Bij aankoop van een digitaal product vervalt je geld-terug-garantie. Echter staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Dus mocht je er niet uitkomen met het bewerken van je cv dan komen wij graag met je in contact om je te helpen.

Heb je de handleiding al bekeken en anders geen paniek! Stuur ons een berichtje en dan kijken we samen verder naar een oplossing!

Er ging iets fout, neem contact met ons op!
Subtotaal